Welkom ALLY Kerst Box ontvanger

Vandaag heb je van ons de ALLY Kerst Box ontvangen met hierin producten van 12 verschillende lokale ondernemers. Dank voor het steunen van de Cultuur, Boer, Horeca, Sport, Zorg en Brouwer!
Hieronder meer uitleg over de ingredi├źnten van de ALLY Kerst Box. In het nieuwe jaar zal er weer een nieuwe ALLY Box verschijnen. Volg onze Social Media kanalen voor het laatste nieuws.

Brouwerij Stijl:
De Flevo Pils is een ├ęcht Flevolands en circulair bier (Alc. 4.9% Vol.), gebrouwen met 80% biologisch geteelde Flevolandse granen en 20% restbrood van lokale bakkerijen. Daarnaast ook hop uit onze eigen Stijl Hoptuin in Almere. Een fris, kruidig en volle pils, waarin je Flevoland proeft. De Russian Imperial Stout is een genietbier. Pikzwart, dik en vol van smaken als koffie en pure chocolade. Gebrouwen met vanille en zeezout (Alc. 10% Vol.). 

Bakker Borsch:
Johan heeft weer hard gewerkt om u te voorzien van een heerlijke kerststol, in een mooie, feestelijke verpakking. 

The Black Cockatoo:
De horeca wordt hard getroffen met de corona maatregelen. Ook deze mooie zaak in het hartje van Almere, met vegetarische en veganistische gerechten. Geniet van de handgemaakte granola en vergeet niet om gebruik te maken van de afhaal- en bestelopties die zij aanbieden!

De Stadsboerderij:
Een bijzondere locatie, nu zelfs twee, in Almere. Gepassioneerde mensen met een mooi verhaal en doel. Een biologische stadsboerderij met teelt van allerlei gewassen, maar ook dieren. Je kunt er terecht tijdens een mooie wandeling, en op zaterdag voor de biologische boerenmarkt op De Kemphaan. Bij De Vliervelden is zojuist een biologische Odin winkel geopend. In de ALLY Kerst Box mosterd van eigen bodem.


Almere City FC:
De trots van onze stad. Onze club! Jong, eigenwijs en ambitieus. Geen publiek en even zelfs geen sport. Ook de sport heeft het moeilijk. Voor de jeugd onder ons, of enthousiaste volwassenen, mooie tattoos van onze eigenwijze mascotte.

De Kaasmakerij:
Nog zo'n mooi, gepassioneerd, familiebedrijf. De Kaasmakerij is een begrip in Almere-Haven en ver daarbuiten. Voor heerlijke kazen, noten, worst, wijnen, lokaal bier en brood. Zoek je een borrelplank, dan kan Ardaan je de beste adviezen geven en de heerlijkste combinaties verzorgen. In de ALLY Kerst Box een Boeren Kruimel kaas en zakje Studentenhaver.   


Bakkerij Puur uit de Schuur:
Vanuit de schuur in Almere-Haven bakt Tim de heerlijkste ambachtelijke broden. Een echte bakkersjongen en nu leraar-bakker, naast zijn eigen bakkerij. Je vindt zijn breekbrood in de Box.

Fruithal Smits:
Een boerderij omgeven door fruitboomgaarden. Met een uitgebreide boerderijwinkel waar je altijd terecht kunt van fruit en groenten vers van het land. Maar ook andere lekkere lokale producten. In de ALLY Kerst Box hun eigen perensap en een zakje stoofperen. 

Bij Drewes:
Mario heeft een mooie thee- en koffiezaak in Almere. Speciaal voor u heeft hij een zakje Kerstthee samengesteld.

Martess Chocolaterie:
Er is een chocoladefabriek in Almere. Dit leuke familiebedrijf produceert al jaren heerlijke chocoladecreaties. Daarnaast kun je ook zelf chocolade leren maken tijdens workshops. In de Box een mooie kerst chocolade reep. 

036 Natuurlijk:
Karin maakt en verkoopt de weelde van Almere. Samen met Almeerse Weelde wordt bijvoorbeeld deze jam gemaakt van groenten en fruit uit Almere.  


TheCrazySmile:
In deze Box vindt u een ALLY Cookie. Een mooie toevoeging voor in de kerstboom, maar ook de rest van het jaar een bron van vrolijkheid en herinnering aan het bijzondere jaar 2020. Gemaakt uit Almeers eikenhout.

Wij danken Tante Truus en Brownies & DownieS Almere-Buiten voor de ondersteuning! Helaas konden de pick-up points op hun locaties niet doorgaan vanwege de nieuwe lockdown. 
Geniet van al dit moois en lekkers! Bedankt voor de steun! En we hopen elkaar snel weer te treffen.


Anneke & Raymond
Brouwerij Stijl
en de andere 11 ondernemers!