Welkom ALLY Lockdown Box ontvanger

Vandaag heb je van ons de ALLY Lockdown Box ontvangen met hierin producten van 16 verschillende lokale ondernemers. Dank voor het steunen van de Cultuur, Boer, Horeca, Sport, Zorg en Brouwer!
Hieronder meer uitleg over de ingrediënten van de ALLY Lockdown Box. Binnenkort maken we de opvolger van deze Box bekend, met een iets andere insteek, waarbij je op een speurtocht door ALLY wordt gestuurd...houdt onze kanalen hiervoor in de gaten!

Brouwerij Stijl:
Een Ally Pale Ale, dit is een circulair bier, gebrouwen met restbrood van lokale bakkerijen en veel hop. Dit maakt het tot een fruitig en wat bitter bier. De Dennentoppen Blond is het bier waar Brouwerij Stijl ooit mee begon. Geïnspireerd op de dennentoppen die gebruikt werden als hopvervanger op lange, koloniale zeetochten naar Amerika. Door de hars werd het bier lang houdbaar en de vitamine C zorgde voor minder ziektes, zoals scheurbuik. Als afsluiter de Basterd Dubbel, geïnspireerd op de Belgische adbijbieren. Een donker bier met tonen van karamel, rozijnen, basterd suiker en geroosterde granen.

Bakker Borsch:
Deze bakker bakt heerlijke desembroden en koeken met de restgranen uit de brouwerij. In de ALLY Lockdown Box een Polderakker Desem Vloerbrood. Een ambachtelijk brood dat de tijd heeft gekregen. Vers gebakken de nacht voor u deze Box ontving.

Brasserie ThuisHaven:
De Horeca sector wordt enorm hard getroffen door de Corona maatregelen. Deze gezellige zaak, door een jong echtpaar gestart en vol passie gerund, kan onze steun gebruiken. In de Box een zelfgemaakte chutney om van te genieten. En maak vooral ook gebruik van het bestellen van een heerlijk diner of een borrelplank bij deze lieve mensen!

Corrosia Theater:
Hoe bijzonder dat we u een theatervoorstelling- of film mogen aanbieden! Tot en met juni 2021 kunt u zelf een keuze maken.

SayKaas.com:
Een feestje bouwen, dat kan met SayKaas! Photobooth, photobus en zelfs Drive-Thru en online foto's bij evenementen worden zo uit de mouw geschud. Maak er thuis ook een feestje van met deze accessoires. Wij zien de foto's graag verschijnen! #SteunALLY #SayKaas

Zonneheerdt: 
Boerderij Zonneheerdt teelt heerlijke, bijzondere en "vergeten" groenten. Zoals deze prachtige gekleurde wortelen. Maar ook verschillende bieten, pastinaak, etc. Normaal leveren zij wereldwijd bij veel horecazaken. Nu even niet. Een grote kans om kennis te maken met de prachtige producten uit eigen streek.

Brownies & DownieS Almere-Buiten:
Sluiting van de horeca én extra risico en maatregelen voor de zorg. Een lastige combinatie voor een mooie zaak zoals deze. Met liefde zijn de brownie en blondie in de Box gemaakt. Bestel er meer om ze te steunen!

Almeerse Weelde:
Almere is een weelderige omgeving vol eetbare planten, vruchten en mooie teelt in eigen bodem. Almeerse Weelde brengt diverse producten op de markt die dit laten zien en proeven. In de ALLY Lockdown Box een voorbeeld in de vorm van walnoten.

Xaluti:
Handgemaakte sieraden, normaal verkocht op markten en andere evenementen. Ook dit is nu moeilijk. Draag deze armband of geef hem cadeau!

Almere City FC:
De trots van onze stad. Onze club! Jong, eigenwijs en ambitieus. Geen publiek en even zelfs geen sport. Ook de sport heeft het moeilijk. Het mondkapje van Almere City FC draagt dit alles uit. Laten we elkaar beschermen en daarmee zo snel mogelijk weer kunnen genieten van voetbal in het stadion.

Bakkerij Puur uit de Schuur:
Vanuit de schuur in Almere-Haven bakt Tim de heerlijkste ambachtelijke broden. Een echte bakkersjongen en nu leraar-bakker, naast zijn eigen bakkerij. Je vindt zijn suikerbrood in de Box.

Tante Truus:
Deze gezellige lunchroom voor en door bijzondere mensen zorgt voor de zoetekauwen onder ons. Een zakje oud-Hollandse snoepjes hebben zij met zorg voor u gevuld. Ga er vooral eens langs om iets lekkers af te halen en straks weer te genieten van een lunch of bakje koffie met wat lekkers.

Upzwam:
Doel om op circulaire wijze paddenstoelen te kweken. Op reststromen van andere ondernemers, zoals koffieprut. Maar ook door producten te ontwikkelen samen met andere circulaire ondernemers. In de Box een Paddenstoelensoep, speciaal voor u bereid.

Vleesch & Co:
Eerlijk natuurvlees wordt door dit Flevofood bedrijf met zorg geselecteerd. In de Box een bierworstje voor bij de borrel.

TheCrazySmile:
In deze Box vindt u de Key to Happiness. Laten we genieten van alles dat wél kan en elkaar beschermen en steunen. Maar bovenal genieten met elkaar!

Geniet van al dit moois en lekkers! Bedankt voor de steun! En we hopen elkaar snel weer te treffen.

Anneke & Raymond
Brouwerij Stijl
en de andere 15 ondernemers!