Welkom deelnemer aan Culturele Zaken

Vandaag heb je van ons een borrelpakketje ontvangen met hierin Stijl bieren, Boeren Kruimel kaas van De Kaasmakerij en een Pain Olive desembrood van Bakker Borsch. Hieronder meer uitleg.
De bieren kun je ook vinden in onze Webshop. Met de code CULTUURFONDS krijgt je 10% korting op het hele assortiment tot en met 31-12-2020.

In de borreltas vind je een Ally Pale Ale. Een fruitig, hoppig en wat bitter bier, gebrouwen met restbrood van Almeerse bakkerijen. Bakker Borsch gebruikt onze restgranen dan weer om heerlijk desembrood van te maken. Heerlijk circulair! De Basterd Dubbel is een donker bier, ge├»nspireerd op Belgische abdijbieren. Dit is wat zoeter, met tonen van karamel, rozijnen en geroosterde granen. Heerlijk voor bij de kaas en in of bij stoofgerechten! De Boeren Kruimel kaas is door Ardaan van De Kaasmakerij persoonlijk gekozen als goede combinatie bij deze bieren. En het Pain Olive desembrood van Bakker Borsch maakt het pakket compleet. Het brood is royaal gevuld met groene en zwarte olijven. Het heeft 30 uur gerezen en is daarna afgebakken op de stenen ovenvloer.


Geniet ervan! En een goede meeting gewenst!
Anneke & Raymond
Brouwerij Stijl

Stijlvolle Borrel
kunstwerk
op je tas
bakker borsch
kaasmakerij