HET TEAM

Brouwerij Stijl wordt gedreven door familie Geraads. Raymond is brouwer en bierkeurmeester, Anneke het creatieve brein en verantwoordelijk voor de taken achter de schermen. Robin de Winter heeft de brouwerij mede opgericht en wij danken hem voor zijn inzet. Per november 2017 vervolgt hij zijn dromen via een andere route.

Onze passie voor het bierbrouwen is ontstaan in het bourgondische zuiden van onze jeugd. Na het proeven van de heerlijke Belgische bieren gingen wij zelf brouwen. Onze reizen naar Amerika inspireerden ons tot meer experimentele bieren. Nu kunnen we dit combineren in onze eigen brouwerij in Almere en delen met de rest van Nederland. Proost!

Raymond Geraads - Brouwmeester

Onze keur- en brouwmeester. Mastermind achter de recepten van onze bieren en pietje precies als het gaat over het brouwproces.
Achtergrond in de luchtvaart.

Anneke Geraads-Broeren - Design en administratie

Onze drijvende kracht op de achtergrond. Creatief met ontwerpen en Social Media.
Achtergrond in culturele antropologie en digitalisering.

DE BROUWERIJ

Brouwerij Stijl beschikt over een zelfstandige bierbrouwerij in Almere. Hier worden onze recepten getest en zeer kleinschalige brouwsels gemaakt. Daarnaast brouwen wij ook op grotere brouwinstallaties bij collega-brouwers.  Dit geeft ons de mogelijkheid te experimenteren, maar ook voldoende te produceren voor de grotere klantvraag. Wij vinden het erg belangrijk om ons bier zelf te brouwen, ook als dit niet op onze eigen installatie is. 

Brouwerij Stijl
Wij brouwen op een Speidel brouwinstallatie in Almere.

Berging Brouwerij
Wij brouwen bij Berging Brouwerij om grotere hoeveelheden te kunnen produceren.