Welkom in de Webshop van Brouwerij Stijl

Hier kunt u Stijl bieren bestellen in hele dozen of mix dozen. Voor losse flesjes kunt u terecht bij diverse speciaalbierzaken, zie Verkrijgbaar. Ook organiseren wij ieder maand een Ophaaldag in Almere-Haven. U kunt dan bij ons losse flesjes en glazen bestellen en ophalen.

Uw webshop bestelling is gratis af te halen of te bezorgen binnen Almere. Daarnaast versturen we ook per post binnen Nederland. De verzendkosten van 8 euro per doos zijn dan voor u. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij dit graag! 

Commerciële partijen kunnen bestellingen plaatsen via de e-mail, Whatsapp of bij onze leveranciers (Multi Bier, Speciaalbierwereld, Holland Craft Beer, Bon Import BV, De Bierboetiek).

Minimum leeftijd is 18 jaar voor iedere bestelling!

Banner actie Stijl Winter Playground 20x5png

Winter Playground Almere is een GRATIS ijsbaan van 200 meter lang speciaal voor kinderen, in het stadshart van Almere Stad.

Wij vinden het belangrijk dat deze blijft bestaan. De SchoolSchaatsbus maakt mogelijk dat kinderen van diverse scholen schaatsles kunnen krijgen op deze ijsbaan. Er is geld nodig om dit te behouden. Plaats nu een bestelling in onze webshop en wij doneren 25% van uw bestelling aan Winter Playground Almere.

Kies bij de Verzendopties voor: "25% doneren Winter Playground Almere - Gratis bezorging in Almere". Of "Afhalen bij de ijsbaan".
Deze actie is alleen beschikbaar voor bezorging of afhalen binnen Almere. Wilt u bestellen voor deze actie buiten Almere, neem even contact met ons op!
Ophalen kan bij de ijsbaan op woensdag (van 13:30 uu tot 17:00 uur) en op vrijdag (van 15:30 uur tot 17:00 uur).

Actie van 18-01-2020 tot 20-02-2020

Producten

Filters

Toont 1-16 van 16 producten